De auto showroom van de toekomst

Van auto dealers zijn we gewend dat ze altijd gevestigd zijn buiten het centrum van de stad met een grote showroom. Dit is logisch omdat een showroom vol met auto’s veel ruimte inneemt, teveel ruimte voor een kleine winkel in het centrum van de stad.

Het bekende automerk Audi wilde hier verandering in brengen en bedacht een concept om in een kleine ruimte toch hun auto’s aan de man te kunnen brengen. Hoe? Met behulp van Narrowcasting!

Afgelopen zomer opende Audi in Londen, vlakbij Piccadilly Circus, de eerste vestiging van het zogenoemde Audi City, de eerste showroom waar auto’s digitaal getoond worden door middel van Multi-Touch Tafels en grote Video Walls. Met deze digitale auto showroom wil Audi een aanvulling geven op de bestaande showrooms buiten de stadscentra. Alle modellen van Audi zijn hier digitaal te bekijken in een compacte ruimte op een toplocatie in Londen. Audi is van plan in de komende jaren nog meer van deze toplocaties in de centra van grote steden om te dopen tot Audi City’s zodat in 2015 wereldwijd 20 vestigingen van dit concept zullen bestaan. De nadruk in deze Audi City’s zal vooral komen te liggen op de marketing van vernieuwende concepten op het gebied van mobiliteitsdiensten en elektrische auto’s. Op een speciale website van Audi kun je een virtuele rondleiding krijgen door Audi City.

Bekijk in onderstaand filmpje hoe je in Audi City een auto koopt!

Bron: Mirte Kurpershoek

Contact

Wilt u meer informatie over narrowcasting en wat narrowcasting voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Chaboma Solutions B.V.
Handelsweg 9
1851 NX  Heiloo
T: 088-9090400
F: 088-9090499
E: info@chaboma.nl
W. www.chaboma.nl

Onze medewerkers beantwoorden graag eventuele vragen die u nog heeft.

Referenties:

Over Chaboma

Chaboma Solutions De combinatie van een heldere visie, een ambitieus team en de vereiste expertise maakt Chaboma Solutions tot de aangewezen specialist in narrowcasting oplossingen.
Dit bericht werd geplaatst in Artikel en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s