Samsungs nieuwe 75 inch ES9000 TV gaat voorstellingsvermogen ver te boven

Samsung introduceert de ES9000 LED Smart TV, de ultieme grootbeeldtelevisie die ieder voorstellingsvermogen te boven gaat. Met het scherm van maar liefst 75 inch, waan je je werkelijk in de film of game. Het design is een lust voor het oog en de allernieuwste Smart-technologieën zoals spraak- en stembesturing maken het gebruik van deze TV makkelijker dan ooit.

Immense TV biedt het beste beeld

Met het 75 inch LED-scherm van de ES9000 plaatst Samsung zich voor het zevende jaar op rij bovenaan de lijst van meest ultieme televisies. Door het immense scherm ga je volledig op in de film of game. Je geniet daarvan op het allerhoogste niveau, want de beeldkwaliteit is nóg verder verbeterd door de Micro Dimming Ultimate en Precision Black technologie. De kleuren zijn rijker, het beeldcontrast groter, details nóg scherper en zwart is zwarter dan ooit. Bovendien is het beeld van de ES9000 tot zestig procent helderder dan de ES8000 Serie. Daardoor ontgaat je zelfs op grote afstand geen enkel detail.

Stijlvolle eyecatcher

Samsung onderstreept met het oogstrelende design haar leiderschap op het gebied van TV’s. De Smart TV is nog maar 7,9 millimeter dun, heeft geen zichtbare randen en de HD-camera is stijlvol aan de bovenzijde van het scherm geplaatst. Als je de camera wilt verbergen, druk je ‘m simpelweg naar beneden en ‘verdwijnt’ hij achter de lijst. Tot slot is de behuizing van de TV afgewerkt met een rose gold finish. Dat maakt van de TV een tijdloze eyecatcher in elke huiskamer.

Slimme televisie

Met de ES9000 haal je óók het nieuwste aanbod van Smart technologieën in huis. Ten eerste maakt Smart Interaction een afstandsbediening overbodig: door middel van stem-, spraak-, en gezichtsherkenning kun je de televisie gemakkelijk bedienen. Ten tweede heb je met Smart Content op je televisie toegang tot alle internetbronnen, de nieuwste Samsung apps en de content op al je andere mobile devices. De dual core processor zorgt ervoor dat je al deze content tegelijkertijd kunt uitwisselen en raadplegen. De ES9000 is bovendien toekomstbestendig, want Smart Evolution zorgt ervoor dat je – via periodieke updates – over een paar jaar nog steeds kan beschikken over de meest up-to-date televisie.

Genieten van het beste geluid

Ten slotte krijg je ook toegang tot de nieuwste feature Sound Share. Daarmee kun je de ES9000 laten vergezellen van de beste audio, omdat de televisie automatisch verbinding maakt met de Series 6 en 7 Wireless Audio met Docks van Samsung. Uiteraard volledig draadloos. Het leidt tot de ultieme televisiebeleving: schitterende beelden bekijken op het beste beeldscherm ter wereld en genieten van het beste geluid via je Wireless Audio met Dock.

De Samsung ES9000 is per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 7.999,- incl. BTW.


Contact

Wilt u meer informatie over narrowcasting en wat narrowcasting voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Chaboma Solutions B.V.
Handelsweg 9
1851 NX Heiloo
T: 088-9090400
F: 088-9090499
E: info@chaboma.nl
W. www.chaboma.nl

Onze medewerkers beantwoorden graag eventuele vragen die u nog heeft.

Referenties:

Over Chaboma

Chaboma Solutions De combinatie van een heldere visie, een ambitieus team en de vereiste expertise maakt Chaboma Solutions tot de aangewezen specialist in narrowcasting oplossingen.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s