Narrowcasting van Disney bij Barney’s New York

New York ziet er ieder jaar rond kerstmis weer spectaculair uit. Vooral de etalages van grote winkels worden feestelijk en opvallend aangekleed voor de feestdagen.

De meest opvallende etalages zijn dit jaar te zien bij warenhuis Barney’s in New York. Met een spectaculaire presentatie toonden zij hun etalages vol met bekende disneyfiguren aan de wereld.

Op enorme videowalls die bestaan uit 425 schermen wordt een 8 minuten durende geanimeerde film (genaamd Electric Holiday) vertoond waarin bekende disneyfiguren over een catwalk lopen in designerkleding. Met 50 miljoen pixels vormen de etalages van Barney’s een enorme licht- en videoshow die heel Madison Avenue verlicht tijdens de feestdagen.

Heb je zelf een tripje naar New York gepland staan rond kerst? Dan lijkt een bezoekje aan Barney’s helemaal de moeite waard! Electric Holiday wordt nog tot 13 januari 2013 continu afgespeeld in de etalages.

In de filmpjes hieronder zie je een korte impressie van de presentatie van Electric Holiday met actrice Sarah Jessica Parker en een preview van Electric Holiday.

Bron: Mirte Kurpershoek

Contact

Wilt u meer informatie over narrowcasting en wat narrowcasting voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Chaboma Solutions B.V.
Handelsweg 9
1851 NX Heiloo
T: 088-9090400
F: 088-9090499
E: info@chaboma.nl
W. www.chaboma.nl

Onze medewerkers beantwoorden graag eventuele vragen die u nog heeft.

Referenties:

Over Chaboma

Chaboma Solutions De combinatie van een heldere visie, een ambitieus team en de vereiste expertise maakt Chaboma Solutions tot de aangewezen specialist in narrowcasting oplossingen.
Dit bericht werd geplaatst in Artikel en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s