Samsung ME65B Touch

Maak nu kennis met de ME65B met de Samsung TM65 Touch Overlay. Dit scherm is zeer geschikt voor gebruik in de educatie als interactief LED schoolboord wat door aanraking (touch) kan worden aangestuurd.  Dit Samsung E-board biedt verreweg de meeste interactieve mogelijkheden en oplossingen en is vooruitstrevend in technologische touch functies. De ME65B heeft als voordeel energiezuinig te zijn door het gebruik van LED en is dan ook kostenbesparend!

Education

De Samsung ME65 TOUCH oplossing voor iedere educatieve instelling. De innovatieve opvolger van de Samsung 650TS-2.

Een nieuwe generatie kinderen zit momenteel in de schoolbanken. Geen schoolbord (kalk) krijtjes meer voor hun maar hi-tech multi media oplossingen zoals we die in deze tijd gewend zijn. Samsung heeft na de 650TS-2 weer een nieuw vooruitstrevend product voor deze doelgroep en haar gebruikers: De Samsung ME65 met Touch Overlay. Een interactief LED schoolboord wat door aanraking (touch) aangestuurd wordt. Dit Samsung E-board biedt verreweg de meeste interactieve mogelijkheden en oplossingen en is vooruitstrevend in technologische touch functies. De ME65 heeft als voordeel energiezuinig te zijn door het gebruik van LED en is dan ook kostenbesparend. Tevens is de ME65 uitgerust met een interne mediaplayer zodat met via een USB stick al content kan laten draaien. Studenten en/ of basisschool leerlingen kunnen zich met hun computer of laptop aanmelden op het schoolbord en kunnen op deze manier direct alle aantekeningen opslaan of zelfs verslagen, presentatie of overige materialen uploaden.

De mogelijkheden die de ME65 E-Board biedt zijn veelzijdig en uitgebreid!

Deze ME65 heeft als voordeel dat er de keuze gemaakt kan worden of je een oplossing met of zonder Touch wilt.

De Touch Overlay ontwikkeld door Samsung genaamd TM65 is zeer gemakkelijk zelf te monteren op de ME65 middels een duidelijke handleiding. De overlay werkt middels 4 optische camera’s in de hoeken die ervoor zorgen dat schrijven net zo gemakkelijk gaat als op de conventionele schoolborden. De TM65 overlay wordt geleverd met interactive whiteboard software. Deze software geeft de mogelijkheid om content te kunnen onderstrepen of markeren.

Deze monitoren zijn perfect toe te passen in educatieve omgevingen zoals bijvoorbeeld scholen,onderwijsinstellingen, presentatieruimtes en trainingsruimtes.

De medewerkers van Chaboma Solutions kunnen u uitgebreid voorlichten.


Contact

Wilt u meer informatie over narrowcasting en wat narrowcasting voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Chaboma Solutions B.V.
Handelsweg 9
1851 NX Heiloo
T: 088-9090400
F: 088-9090499
E: info@chaboma.nl
W. www.chaboma.nl

Onze medewerkers beantwoorden graag eventuele vragen die u nog heeft.

Referenties:

Over Chaboma

Chaboma Solutions De combinatie van een heldere visie, een ambitieus team en de vereiste expertise maakt Chaboma Solutions tot de aangewezen specialist in narrowcasting oplossingen.
Dit bericht werd geplaatst in Producten en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s