Digitale foto installatie in Mercedes-Benz Pop-Up Store

mercedes-benzTer ere van de lancering van de nieuwe CLA-Klasse auto heeft Mercedez-Benz een Pop-Up Store geopend in Parijs.

Omdat er veel positieve reacties kwamen op de Untamed campagne ter promotie van de nieuwe CLA bedacht Mercedes-Benz een mooie actie om het thema Untamed visueel weer te geven in de Pop-Up Store.

Bijna iedereen gebruikt tegenwoording Instagram en iedereen kan met deze app een volledig eigen draai geven aan de foto’s die hij/zij maakt. Deze foto’s kunnen volledig nieuw en uniek zijn. Mensen nemen dus ongeremd en ongetemd foto’s.

Daarom vroeg Mercedes-Benz Instagram gebruikers over de hele wereld om via http://www.untamed-installation.com/nl/nl/ hun unieke instagram foto’s te uploaden. Met de Untamed Score wordt aangegeven hoe distinctief de stijl van de geuploade foto is in vergelijking met andere geuploade Instagram foto’s op de Untamed Installation website.

In de Pop-Up store in Parijs worden de meest bijzonder foto’s getoond op grote digitale schermen. Bekijk in het filmpje hieronder hoe het er uit ziet!

Nieuwsgierig naar de Mercedes-Benz Pop-Up Store? Op Het Plein in Den Haag heeft Mercedes recentelijk ook een Pop-Up Store geopend waarin ook veel gebruik wordt gemaakt van narrowcasting! De moeite waard om een kijkje te gaan nemen dus.

Bron:
Mirte Kurpershoek

Contact

Wilt u meer informatie over narrowcasting en wat narrowcasting voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Chaboma Solutions B.V.
Handelsweg 9
1851 NX Heiloo
T: 088-9090400
F: 088-9090499
E: info@chaboma.nl
W. www.chaboma.nl

Onze medewerkers beantwoorden graag eventuele vragen die u nog heeft.

Referenties:

Over Chaboma

Chaboma Solutions De combinatie van een heldere visie, een ambitieus team en de vereiste expertise maakt Chaboma Solutions tot de aangewezen specialist in narrowcasting oplossingen.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s