Het kan alleen in Vegas; een reuzenrad met zo’n 4600 m² narrowcasting aan elke zijde

skyvueAls het Las Vegas super reuzenrad later dit jaar open gaat zal het naast attractie ook dienst gaan doen als ’s werelds grootste digitale out of home advertising platform.

De narrowcasting schermen van Skyvue zullen meer dan 4600m² per reuzenrad zijde beslaan waardoor de HD LED-schermen een gecombineerde visuele impact hebben van maar liefst 74 standaard digitale billboards samen!

Het bijgebouw van het reuzenrad zelf bevat ook nog eens bijna 2800m² narrowcasting en LED verlichting die kan worden gesynchroniseerd met de beelden op het reuzenrad.

Deze narrowcasting is de ultieme wachtverzachter en zal bezoekers entertainen en informeren als zij op het grote reuzenrad staan te wachten waarmee ze de Las Vegas Strip vanuit de lucht kunnen bewonderen.

reuzenradHet Skyvue project wordt ontwikkeld door de heren van Compass Investments met de geschatte kosten van ongeveer 100 miljoen dollar. Het project zit momenteel in de tweede fase van de bouw en staat gepland om eind 2013 open te gaan.

Mocht u zelf in Las Vegas zijn en in 1 van de 40 verwarmde (of in de zomer gekoelde) luxe gondels zitten die uitkijken over de strip, laat het ons weten!

Bron: Hester Naaktgeboren

Contact

Wilt u meer informatie over narrowcasting en wat narrowcasting voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Chaboma Solutions B.V.
Handelsweg 9
1851 NX Heiloo
T: 088-9090400
F: 088-9090499
E: info@chaboma.nl
W. www.chaboma.nl

Onze medewerkers beantwoorden graag eventuele vragen die u nog heeft.

Referenties:

Over Peter Dousma

Just ask me...
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s