Chaboma narrowcasting nóg meer zichtbaar door heel Nederland

Reist u wel eens met de trein? Dan is de kans groot dat u zeer binnenkort één van de narrowcasting schermen van Chaboma zal raadplegen. Onze schermen zijn geplaatst in vrijwel ieder groot treinstation van Nederland. U zult ze tegenkomen in de vestigingen van Julia’s. De restaurantketen van NS Stations heeft in navolging van andere grote bedrijven besloten om gebruik te maken van de narrowcasting software van Chaboma.

Julia's - NS Station Utrecht

Julia’s – NS Station Utrecht

Julia’s is niet het eerste grote bedrijf dat gebruik maakt van de Chaboma narrowcasting software. Grote bedrijven als Carré, Audi, de gemeente Alkmaar, Smullers, Spar, Toerkoop en Van der Valk werken al langere tijd naar tevredenheid met ons samen. Hiermee hebben we een landelijk bereik, dat nu flink is gegroeid door de samenwerking met Julia’s.

Klantgerichte narrowcasting software

Julias – NS Station Den Haag

Julia’s is gevestigd in de 19 grotere NS stations door het hele land. Hier kunt u heerlijk genieten van de Italiaanse manier van leven tijdens uw treinreis. Het klantgerichte concept van Julia’s sluit erg goed aan bij het aanbod van Chaboma.

Chaboma narrowcasting software voorziet in het creëren, plannen en beheren van content voor iedere narrowcasting oplossing. Door de vele mogelijkheden en het flexibele karakter van het systeem, is Chaboma geschikt voor elk denkbaar narrowcasting project. Dit is ook exact dé reden dat grote bedrijven kiezen voor een samenwerking met Chaboma. Wij zorgen voor klantgerichte narrowcasting software.

Een onderscheidend narrowcasting systeem

Ons narrowcasting systeem onderscheidt zich met de volgende kenmerken:

  • Het is goed te integreren is in verschillende systemen.
  • Het werkt efficiënt op zowel organisatorisch als technisch vlak.
  • Het kan veelzijdig worden ingezet als krachtig onderdeel van de totale communicatie.
  • Het is bewezen betrouwbaar is als fundament van de totale narrowcasting oplossing.
  • De duurzame eigenschappen ondersteunen een lange termijnvisie
  • Het is een slimme investering, dat rendabel is op zowel een korte als lange termijn.

De narrowcasting oplossing voor uw bedrijf

De combinatie van een heldere visie, een ambitieus team en vereiste expertise maakt Chaboma Solutions tot de aangewezen specialist voor de narrowcasting oplossing voor uw bedrijf. Wij hebben de mogelijkheden om het systeem volledig af te stemmen op uw wensen en doelstellingen. Hoe groot of ingewikkeld het project ook is, wij zorgen voor maatwerk.

Als u toch eens met de trein op reis bent, stap dan gerust eens binnen bij Julia’s en kijk hoe onze narrowcasting schermen zijn geïntegreerd in de bedrijfsformule. Dit is slechts een voorbeeld van onze vele mogelijkheden.  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe we Chaboma narrowcasting in uw bedrijf kunnen integreren.

Over Chaboma

Chaboma Solutions De combinatie van een heldere visie, een ambitieus team en de vereiste expertise maakt Chaboma Solutions tot de aangewezen specialist in narrowcasting oplossingen.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s