De Restauratie in Eindhoven

Het menu op een ratelbord en de treintijden op een modern scherm

Onlangs is in de stationshal van het NS station in Eindhoven een nieuwe stationsrestauratie geopend. De Restauratie in Eindhoven is een zeer eigentijdse café-brasserie die duidelijk ingericht is met respect voor de oude glorie. Hierbij is er een uitstekende mix gecreëerd van een mooie authentieke uitstraling met een uitstekende invulling van de wensen van de moderne consument. Voor deze laatste doelstelling hangt een narrowcasting scherm van Chaboma.

Als u in Eindhoven bent is het zeker de moeite waard om deze nieuwe / oude café-brasserie te bezoeken. Het is niet alleen een perfecte locatie voor een hapje en een drankje maar ook de inrichting is stijlvol vormgegeven. Hierbij zullen vooral de mooie kroonluchters erg in het oog springen, maar ook de keuze van de stoelen en de verlichting aan de wanden.

Het menu op een ratelbord en de treintijden op een modern scherm

Ondanks dat de Restauratie in Eindhoven gevestigd is in een monumentaal pand is en dit vanzelfsprekend wat beperkingen geeft in de keuze van de inrichting, is het de eigenaar gelukt om deze horeca gelegenheid stijlvol in te richten. De inrichting laat zien dat tijdloos en modern op een perfecte manier gecombineerd kunnen worden. Hierbij is veel aandacht besteedt aan de wensen van de consument, die in veel gevallen uit treinreizigers zal bestaan.

Het echte “stations gevoel” wordt gecreëerd door een ratelbord, dat vroeger gebruikt werd om de treintijden aan te geven. De treintijden worden nu aangegeven door een geavanceerd scherm van Chaboma, die ondanks de hypermoderne uitstraling een grote toegevoegde waarde heeft in de inrichting van de stationsrestauratie. Hierdoor kan de reiziger genieten van de entourage, maar ondertussen wél op de hoogte gehouden worden van de actuele treintijden.

De Restauratie - Centraal Station Eindhoven

Narrowcasting op maat

Het is wederom een voorbeeld hoe het mogelijk is om een narrowcasting scherm op een passende wijze te integreren binnen een organisatie. Chaboma is hiervoor een uitstekende aanbieder. We denken graag met u mee hoe we narrowcasting kunnen integreren in uw organisatie. Hierbij kijken we niet alleen naar passende software die volledig is afgestemd op uw doelstelling, maar ook naar de plaatsing en uitstraling van het scherm.

Het is dan ook niet voor niets dat we op zeer veel plekken in Nederland letterlijk zichtbaar zijn in een veelzijdigheid aan branches. Wij voorzien aansprekende bedrijven als Carré, Audi, de gemeente Alkmaar, Smullers, Spar, Toerkoop en Van der Valk al een lange tijd gebruik van onze schermen. Daarnaast zijn we ook veel zichtbaar op diverse NS stations in de vestigingen van Julia’s en De Huiskamer. Voor inspiratie kunt u gerust eens kijken naar onze mogelijkheden.

Wat kan Chaboma narrowcasting voor u betekenen?

Chaboma narrowcasting software voorziet in het creëren, plannen en beheren van content voor iedere narrowcasting oplossing. Wij onderscheiden ons door een uitstekende expertise en ervaring in dit vakgebied. Dit zorgt ervoor dat wij gezien worden als dé specialist op dit vakgebied. Het maatwerk systeem is flexibel in te zetten en goed te integreren op veel systemen. Hierdoor is Chaboma narrowcasting uitstekend toepasbaar voor veelzijdige toepassingen. Vanzelfsprekend denken onze vakkundige medewerkers graag met u mee hoe u de beste invulling kunt geven aan een efficiënte communicatie met uw doelgroep.

Heeft u interesse om af te stemmen hoe u narrowcasting kunt integreren in uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag vrijblijvend onze mogelijkheden met u door om te kijken hoe we uw doelgroep van informatie kunnen voorzien met een “modern ratelbord”.

Over Peter Dousma

Just ask me...
Dit bericht werd geplaatst in Artikel, Nieuws en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s