Social media

Chaboma Solutions is niet alleen actief op de eigen website, maar ook te vinden via social media websites. Social media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen. Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. U vindt Chaboma op de volgende social media.

Chaboma Solutions Facebook pagina Facebook
Chaboma heeft ook een eigen Facebook pagina. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws rondom Chaboma en ander nieuws op gebied van narrowcasting en aanverwante zaken.

Chaboma Solutions Foursquare pagina Foursquare
Chaboma is ook te vinden op Foursquare. Foursquare is een online-platform dat gebaseerd is op locaties. Foursquare-gebruikers kunnen via hun smartphone ‘inchecken’ onze locatie – wat betekent dat u laat weten waar u precies bent. Ook kunt u tips en to-do’s achterlaten die dan weer voor andere gebruikers zichtbaar zijn.

Chaboma Solutions Google+ pagina Google+
Chaboma heeft ook een eigen Google+ pagina. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws rondom Chaboma narrowcasting en aanverwante zaken. Als u zich op onze Google+ kring abonneert, krijgt u een bericht als wij een nieuwe berichten plaatsen.

Chaboma Solutions LinkedIn pagina LinkedIn
Via LinkedIn delen wij onze kennis. Wij houden u graag op de hoogte van wat er bij ons én bij onze medewerkers speelt.

Chaboma Solutions Pinterest pagina Pinterest
Op Pinterest kunt u alle borden van Chaboma bekijken. Naast beelden van onze eigen producten, pinnen we ook regelmatig mooie en bijzondere foto’s die we bij
andere pinners zien.

Chaboma Solutions twitter pagina Twitter
We brengen u met Twitter razendsnel op de hoogte van nieuws rond Chaboma. Bijvoorbeeld door direct persberichten te tweeten of nieuwe producten te introduceren. Ook tweeten wij graag met u over onze dienstverlening en beantwoorden wij uw vragen. Op Chaboma.nl kunt u de tweets van Chaboma lezen. Als u zelf een Twitter-account heeft, kunt u zich eenvoudig op onze tweets abonneren door op de knop ‘volgen’ te klikken.

Chaboma Solutions weblog pagina Weblog
Via ons weblog plaatsen wij regelmatig interessante artikelen op het gebied van narrowcasting en gerelateerde zaken.

Chaboma Solutions YouTube pagina YouTube
Chaboma heeft een eigen Chaboma kanaal op YouTube. Hierop kunt u al onze commercials bekijken en downloaden. Als u zich op ons YouTube-kanaal abonneert, krijgt u een bericht als wij een nieuwe commercial plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s